Home / Noutati

Noutati

Assessment  EFQM R4E – Poland (o companie de utilități, 700 de angajați)

În perioada 25-29 iunie 2018, Ovidiu Acomi a participat în calitate de assessor internațional la un assessment EFQM R4E. Ovidiu a evaluat o companie de utilități cu 700 de angajați din orașul Wroclaw, Polonia. Assessmentul s-a desfasurat conform procedurii de evaluare EFQM R4E, incluzând interviuri, focus grupuri și vizite la diverse active ale companiei. Din echipa de experți internaționali au mai facut parte ambasadorii EFQM din Germania și Elveția.

   

Vizita de bune practici la Lotric Metrology – Selca, Slovenia 

În cadrul întâlnirii Partenerilor Naționali ai EFQM a fost programată o vizită de bune practici la firma Lotric Metrology, companie care a obținut recunoașterea EFQM 5 Star Recognised for Excellence. Vizita care a avut loc la Selca, Slovenia pe 18 Mai a inclus o prezentare a drumului spre excelență parcurs de Lotric Metrology, o sesiune întrebări și răspunsuri și o vizită a spațiilor de lucru ale întreprinderii.

   

Întâlnirea Partenerilor Naționali ai EFQM – Ljubljana

În perioada 17-18 Mai 2018, reprezentanții TEAM4Excellence (Partenerul Național al EFQM pentru România) au participat la întalnirea bi-anuală a Partenerilor Naționali ai EFQM, desfașurată în Ljubljana, Slovenia. În cadrul acestei întâlniri au avut loc ateliere de lucru și mese rotunde în care s-a discutat despre factori de success pentru trainingul și recunoașterea oferite de EFQM și de către rețelele naționale.

   

Assessment EFQM R4E – Polonia (o companie din industria constructoare de mașini, 1.300+ de angajați)

Ovidiu Acomi a fost la Glitwice, Polonia, în perioada 26-30 Februarie 2018, în calitate de assessor internațional. Împreună cu o echipă de experți internaționali, Ovidiu a evaluat compania Seoyon Electronics Poland. Conform procedurii de evaluare EFQM R4E, echipa a verificat prin interviuri nivelul de corelare între documentul de management al companiei, practicile curente și Modelul EFQM.

   

TEAM4Excellence mobilizează Partenerii Naționali EFQM

În Noiembrie 2017, echipa TEAM4Excellence a inițiat un survey online, la care au luat parte Partenerii Naționali ai EFQM din toată lumea. Survey-ul a cuprins 20 de întrebări și a avut ca obiectiv nevoile piețelor naționale și modul cum Partenerii Naționali le deservesc. Rezultatele au fost discutate în timpul unuia dintre webbinariile lunare ale partenerilor EFQM.

   

 

Prezența TEAM4Excellence în Slovacia la Conferința Internațională privind Calitatea

În Slovacia, în perioada 15 -16 Noimebrie 2017, Acomi Ovidiu a luat parte la Conferința Internațională anuală privind calitatea. Conferința a fost un eveniment care reunește prelegeri cu o rundă de discuții pe teme de actualitate în domeniul sistemelor de management. Totodată, Ovidiu, a participat la un curs de specializare pentru instructori privind Modelul de Excelență EFQM.

   

Decernarea Premiului Global de Excelență EFQM 2017 – Madrid

Ovidiu Acomi a luat parte la decernarea premiului Global de Excelență EFQM, care are loc anual și are ca obiectiv recunoașterea cele mai performante organizații din lume. Ceremonia din 2017, s-a desfășurat în perioada 26-27 Octombrie, la Madrid, acolo unde s-au derulat conferințe și ateliere de lucru, cu scopul transformării strategiei în acțiune și îmbunătățirii continue a performanței organizației.

   

Întâlnirea Partenerilor Naționali ai EFQM – Madrid

La Madrid a avut loc pe 25 Octombrie 2017 întâlnirea Partenerilor Naționali ai EFQM. Sesiunile de lucru au avut ca obiectiv discutarea chestiunilor curente ale comunității EFQM. Reprezentând TEAM4Excellence ca Partener Național al EFQM în România, Ovidiu Acomi a discutat despre implementarea Modelului EFQM în economiile emergente. Partenerii au discutat și rolul parteneriatelor strategice și al instrumentelor de benchmarking pentru comunitatea EFQM.

   

Participare la EFQM R4E Assessment – Orientul Mijlociu (o companie din industria metalurgică, 13.000+ de angajați)

Alături de o echipă de experți internaționali, în perioada 9-12 Octombrie 2017, Ovidiu Acomi a participat în calitate de evaluator internațional la un “EFQM Recognised for Excellence Assessment”. Vizată a fost compania Mobarakeh Steel Company (MSC) din Iran, un important combinat siderurgic din zona MENA (Middle East and North Africa).

   

Programul de pregătire evaluator EFQM – Bruxelles

Pentru atingerea obiectivului de a îmbunătăți practicile de management din România, TEAM4Excellence și-a propus să-și dezvolte capabilitățile în domeniul Modelului de Excelență al EFQM. În acest sens, Ovidiu Acomi a fost admis să participe la Bruxelles, în perioada 13-15 Iulie 2017 la programul de pregătire pentru evaluator EFQM.

  

Pe data de 1 Iulie 2017, T4E a devenit unic reprentant al EFQM pentru România. Prin aderarea ca membru EFQM, continuăm eforturile de integrare a excelenței în cultura noastră organizațională, dorind să ne imbunătățim performanțele prin bune practici și instrumente de evaluare. Prin dobândirea statutului de Partener Național al EFQM, T4E dorește să promoveze și să susțină excelența în organizațiile publice și private din România.

   

Ramâi alături de noi

Vrei să afli noutăți de la noi? Abonează-te!

Vă mulțumim pentru abonare!

Ceva nu a mers. Mai încearcă sau contactează-ne.

Top

Ramâi alături de noi

Vrei să afli noutăți de la noi? Abonează-te!

Vă mulțumim pentru abonare!

Ceva nu a mers. Mai încearcă sau contactează-ne.

Te poți dezabona oricând. Promitem că adresa ta de mail este în siguranță. Nici nouă nu ne plac spam-urile.